Skip to content
Politică

Liderul PMP dă cărțile pe față: ce spune despre relația cu PNL EXCLUSIV

agerpres.ro

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, a acordat un amplu interviu pentru PSnews.ro, în cadrul căruia a vorbit despre cele mai importante teme ale momentului.

Astfel, printre subiectele abordate de către Tomac, s-a aflat și relația partidului pe care îl conduce și Partidul Național Liberal (PNL).

Vă invităm să citiți în rândurile de mai jos, ce spune Eugen Tomac despre relația cu liberalii:

Reporter PSnews.ro: Ştiţi că Traian Băsescu este considerat persona non grata de către mulţi liberali. De când sunteţi noul preşedinte al PMP, relaţia dintre PMP şi PNL s-a îmbunătăţit?

”Noi am avut întotdeauna un dialog civilizat dar asta nu înseamnă că am avut vreo înţelegere între partidele noastre. Pur şi simplu a existat un dialog pe teme punctuale care ne unesc în Parlament. Ce cred că este cel mai important este ca fiecare dintre oamenii politici importanţi din această ţară să înţeleagă că experienţa vastă pe care o are preşedintele Băsescu este utilă pentru toată Opoziţia. Nu am altceva de comentat, noi vom avea deschiderea necesară spre dialog cu oricine va vrea să discute cu noi pe teme care ne unesc şi ţin de principii şi valori împărtăşite împreună. Să nu uitaţi că preşedintele Traian Băsescu a generat cel de-al treilea proiect de ţară, pe care noi îl vom promova în continuare cu maximă seriozitate şi avem nevoie de toţi factorii politici pentru a atinge acest obiectiv. Mă refer la unirea Republicii Moldova cu România, a declarat Eugen Tomac pentru PSnews.ro .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *