Liderul PNL anunţă că se va întâlni cu preşedintele USR în funcţie de ”cum sunt declaraţiile viitoare”

Elena Lasconi, sursa foto: Facebook

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că Elena Lasconi, liderul USR, ar trebui să se preocupe în principal de problemele din propriul partid şi nu de ceea ce ea însăşi a numit ”igienizare” în cadrul PNL. ”Să vadă care sunt problemele din interiorul USR şi după aceea să dea sfaturi celorlalţi lideri politici”, a declarat Ciucă, precizând că are în continuare disponibilitate pentru dialog, însă o eventuală întâlnire cu Elena Lasconi depinde de ”cum sunt declaraţiile viitoare”.

”Dacă nu mă înşel, mâine, doamna Elena Lasconi – pe care o felicit încă odată – împlineşte o lună de când a preluat conducerea partidului USR şi cred că în această lună nu a reuşit să vadă cu adevărat toată perspectiva de la acest nivel politic. Eu cred că dumneaei are în continuare timp şi preocuparea necesară să vadă care sunt problemele din interiorul USR şi după aceea să dea sfaturi celorlalţi lideri politici”, a declarat, joi seară, la B1 TV, Nicolae Ciucă, întrebat despre declaraţia Elenei Lasconi referitoare la necesitatea unei igienizări în cadrul PNL.

Nicolae Ciucă a atacat-o pe Elena Lasconi cu rezultatul la alelerile din 9 iunie: ”Când vine vorba de igienizare, eu cred că cel mai cea mai bună soluţie au pentru această operaţiune au folosit-o românii la alegenile locale şi vedem care este nivelul pentru fiecare dintre noi. Şi mă opresc aici”.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: