Skip to content
Puterea Știrilor Video

Liderul PNL-R. Moldova, mesaj în ziua prezidențialelor: ”Dacă mergeți la vot, ei nu vor putea să fure voturile care nu au fost exprimate”

facebook

Invitat la ”Puterea Știrilor”, președintele PNL Diaspora-Republica Moldova, Adrian Dupu, a transmis un mesaj cetățenilor din R. Moldova cu ocazia alegerilor prezidențiale care au loc astăzi.

„În ultimii 30 de ani, foarte mulți politicieni s-au perindat pe la conducere și aproape toți v-au dezamăgit, însă votul este puterea voastră, votul este cel care legitimizează orice conducător.

Dacă dumneavoastră veți merge la vot, îi veți responsabiliza.

Dacă dumneavoastră mergeți la vot, ei nu vor putea să fure voturile care nu au fost exprimate.

Dumneavoastră aveți astăzi puterea să schimbați ceva în Republica Moldova și trebuie să vă exercitați aceste drept. Este foarte important să mergeți la vot și să vă decideți viitorul, un viitor alături de România în Uniunea Europeană”, a transmis actualul candidat pe listele PNL Prahova la Camera Deputaților și secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Lupta pentru funcția de șef de stat al Republicii Moldova se dă între reprezentanți ai vectorului de dreapta: Maia Sandu și respectiv Andrei Năstase, dar și cei ai eșchierului de stânga – Igor Dodon și Renato Usatâi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *