Skip to content
Politică

Liderul PNL Sector 4, acuzat de șantaj de un membru de partid. ”Fake news”, se apără Pavel Popescu

Inquam Photos / Ilona Andrei

Lupta dintre Ludovic Orban și Florin Cîțu pentru președinția PNL se resfrânge și în organizațiile locale. Bianca Medruț, membru PNL Sector 4, susține că a fost amenințată și șantajată de liderul filialei, Pavel Popescu, după ce și-a schimbat poza la profil cu #tabaraOrban. “În accepțiunea președintelui PNL Sector 4, domnul Pavel Popescu, am ales tabăra greșită sau pierzătoare, cum îi place să o numească. Presiunile în cadrul organizației sunt cauzate de faptul că președintele susține alt candidat, în persoana domnului Florin Cîțu, iar restul oamenilor din conducerea filialei Sector 4 îl susțin pe actualul președinte PNL, domnul Ludovic Orban”, spune liberala.

În replică, președintele PNL Sector 4, Pavel Popescu, susține că acuzațiile formulate de Bianca Medruț reprezintă un ”fake news”.

„În ultimii ani, m-am obișnuit să văd minciuni și manipulări din partea socialiștilor, dar nu și din partea partidului din care fac parte, PNL. Este păcat și trist că unii apelează la astfel de manipulări doar pentru a demonstra că sunt loiali unei tabere sau alteia în alegerile interne care vor urma. Ca om politic, ca deputat, am fost mereu deschis către toți oamenii, către toți colegii și către presă și de această dată vă asigur că sunt în situația de a comenta un fake-news și nu voi face acest lucru. 

Pavel Popescu (foto: Pressalert)

Vreau să fac un apel către toți colegii mei să lase deoparte aceste jocuri murdare care fac foarte mult rău PNL-ului și tuturor liberalilor din România. Îmi doresc ca în competiția internă care va urma să câștige cel mai bun, într-o competiție democratică, așa cum însuși președintele PNL, Ludovic Orban, spunea în alocuțiunea sa de la 30 mai.

Între mine și Bianca Medruț a existat o conversație cu privire la tot ceea ce înseamnă pregătirea pentru alegerile interne viitoare, în niciun caz presărată cu elementele expuse de dânsa. Nu comentez mai mult acest fake news, nu pot și nu-mi permit”, conchide Pavel Popescu.

”Am fost anunțată că lucrurile se vor schimba”

”După ședința TNL Sector 4, din data de 8 iunie a.c., am fost invitată în biroul domnului președinte, Pavel Popescu, să discutăm. Dânsul mi-a adus în vedere faptul că trebuie să îmi asum o poziție, iar consecințele vor fi pe măsura alegerii mele. Eu luasem oricum decizia de a mă situa în echipa care îl susține pe actualul președinte al PNL, domnul Ludovic Orban. Motive sunt multe și întemeiate, n-am să le expun în această postare, însă ce m-a convins pe mine este faptul că omul și președintele Ludovic Orban este un foarte bun strateg, negociator și susține dezvoltarea tinerilor”, scrie Bianca Medruț pe pagina sa de Facebook.

Bianca Medruț/facebook

”În prezent lucrez într-o companie de stat. Acest loc de muncă l-am obținut pe merit. Am tratat totul cu respect, seriozitate și așa voi proceda în continuare.

Aseară am fost anunțată, de către domnul președinte Pavel Popescu de faptul că: „Lucrurile se vor schimba în cadrul companiei și vei avea nevoie de mine.” „Dacă vei vota împotriva mea, nu vei avea niciun viitor politic sau mai bine stai acasă.”

Acestea sunt doar câteva dintre replicile pe care mi le-a adresat domnul președinte, actualmente deputat. Nu am de ce să mint, mi-am făcut curaj să expun public ceea ce trăiesc din 30 mai până-n prezent. M-am alăturat colegilor care și-au expus public povestea în cadrul căreia au împărtășit prin ceea ce trec datorită faptului că-l susțin pe domnul Ludovic Orban, nu pe celălalt candidat”, a povestit liberala.

Redăm mai jos postarea Biancăi Medruț:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *