Skip to content
Politică

Liderul PSD Ilfov acuză că secretarul general al PNL amenință primarii PSD din județ

Prin intermediul unui comunicat de presă, președintele PSD Ilfov, Gabriela Firea, solicită instituțiilor statului să se autosesizeze față de amenințările  secretarului general al PNL, Marian Petrache, la adresa primarilor PSD din Ilfov.

Solicităm instituțiilor statului să se autosesizeze față de amenințările proferate de secretarul general al PNL, Marian Petrache, la adresa primarilor PSD din Ilfov”, afirmă Gabriela Firea.

Firea transmite că Marian Petrache „îi suna insistent pe aleșii locali social democrați și le cere imperativ să se implice în campanie pentru candidatul ACL” și în caz contrar primarii PSD din Ilfov sunt amenințați de liderul PNL Ilfov.

„Acesta îi suna insistent pe aleșii locali social democrați și le cere imperativ să se implice în campanie pentru candidatul ACL.

„În caz contrar, primarii PSD din Ilfov sunt amenințați de secretarul general al PNL, Marian Petrache, că vor fi purtați pe la DNA.

Cu o diferență de 12 procente în primul tur, în favoarea PSD, liberalii au trecut acum la măsuri extreme, la injurii și amenințați, pentru a recupera diferența.

PSD Ilfov așteaptă o reacție din partea instituțiilor statului precum și renunțare, din partea PNL, a unor practici securiste, pe care le credeam demult apuse”, a conchis liderul PSD Ilfov, Gabriela Firea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *