Skip to content
Politică

Liderul senatorilor PNL, Florin Cîțu, a dezvăluit adevăratele motive pentru care au fost amânate moțiunile împotriva lui Tudorel și Teodorovici: A fost cvorum!

Inquam Photos / Alexandra Pandrea

Votul asupra moțiunii simple împotriva lui Tudorel Toader a fost amânat din nou, miercuri, iar decizia a fost luată de Biroul Permanent. Mai mult, și moțiunea împotriva Ministrului Finanțelor a fost amânată.

În acest context, PSnews.ro a luat legătura cu senatorul Florin Cîțu, lider al liberalilor în Senat, pentru a afla care au fost motivele care au stat la baza deciziei de a amâna votul pe cele două moțiuni. Astfel, contactat de PSnews.ro, liberalul a spulberat zvonul potrivit căruia nu s-a format cvorum, adăugând că altele au fost, de fapt, motivele.

„În cazul moțiunii împotriva lui Tudorel Toader, amânarea nu a fost motivată, doar s-a propus amânarea, și neavând majoritate, aceasta s-a amânat. Nu a fost din cauză că nu au venit PSD-iștii. Suntem în Plen acum, au venit. S-a decis la Biroul Permanent.

În cazul lui Eugen Teodorovici s-a amânat, iar cea mai recentă dată când va fi dezbătută și votată este 6 mai. Teodorovici a trimis o scrisoare că nu e aici, deși văd că e aici. A venit la prând, deci putea să vină. Cam amândouă în aceeași zi vor fi votate, pe 6 mai.  Suntem în Plen acum, avem cvroum, se votează, deci nu asta a fost motivul”, a declarat senatorul Florin Cîțu pentru PSnews.ro

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *