Skip to content
Politică

Liderul UDMR Bistrița-Năsăud, nominalizat pentru funcţia de subprefect, după ce la locale a candidat alături de PSD

facebook

UDMR l-a nominalizat pentru funcţia de subprefect al judeţului Bistriţa-Năsăud pe președintele filialei, Decsei Attila, cel care la alegerile locale a candidat în alianţă cu PSD la Consiliul Judeţean.

Prin decizia Biroului Permanent Judeţean al UDMR, persoana nominalizată pentru funcţia de subprefect al judeţului Bistriţa-Năsăud este domnul Decsei Atilla. Decsei Attila are 42 ani, este preşedintele organizaţiei judeţene UDMR Bistriţa-Năsăud, din anul 2010. Principalul obiectiv al său a fost redobândirea reprezentării comunităţii maghiare în Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, înregistrând un rezultat în acest sens după 12 ani de muncă susţinută. În 2020 a fost ales consilier judeţean şi preşedinte al Comisiei de Urbanism din cadrul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud„, se arată în anunţul publicat pe pagina de Facebook a filialei UDMR după şedinţa Biroului Permanent Judeţean.

UDMR a candidat la Primăria Bistriţa şi la Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud în alianţă cu PSD, ALDE şi Pro România.

Pentru funcția de prefect este susținut liberalul Stelian Dolha, fost prim-vicepreşedinte al PNL Bistriţa-Năsăud.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că liberalii au validat rezultatul negocierilor privind împărțirea posturilor de prefect și de subprefect.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *