Ligia Deca: 558 de absolvenți de gimnaziu și liceu cu media 10 vor fi premiați

Ligia Deca
Sursă foto: Facebook / Ligia Deca

558 de absolvenți de gimnaziu și liceu care au obținut media 10 la examenele naționale 2023 vor fi premiați, conform declarațiilor făcute de Ligia Deca, ministra Educației.

Ligia Deca: „Performanța merită apreciată și încurajată! Mă bucură faptul că în Ședința de Guvern de astăzi a fost aprobat proiectul de Hotărâre de Guvern privind acordarea de stimulente financiare absolvenților de gimnaziu și liceu, care au obținut media 10 la examenele naționale 2023”.

„558 de copii și de tineri au reușit să obțină această performanță. Fiecare dintre cei 466 de absolvenți de gimnaziu care a obținut media 10 la evaluarea națională va fi premiat cu 2.000 lei, iar fiecare dintre cei 92 de absolvenți de liceu cu media generală 10 în sesiunea de vară a examenului de bacalaureat va fi premiat cu 5.000 lei”, a spus liberala.

„Îi felicit pe toți cei care au obținut aceste rezultate, dar și pe profesorii și pe părinții lor, care i-au susținut în acest drum”, a transmis ministra Educației, citată de media.pnl.ro.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: