Ligia Deca a participat la o întâlnire la Palatul Victoria cu reprezentanții federațiilor sindicale

ligia-deca-media.pnl
Sursa foto: media.pnl.ro

Ligia Deca, ministra Educației, a participat la o întâlnire la Palatul Victoria cu reprezentanții federațiilor sindicale, unde au fost agreate soluțiile identificate la Ministerul Educației pentru îndreptarea inechităților salariale în cazul funcțiilor de director și al funcțiilor de conducere pentru personalul didactic auxiliar.

„Așa cum am promis în întâlnirea de săptămâna trecută de la Palatul Victoria, am reluat  discuțiile cu reprezentanții federațiilor sindicale pentru a identifica împreună mijloacele concrete în vederea rezolvării cât mai rapide a acestor inechități. Conform angajamentului Guvernului, propunerile de modificare legislativă agreate astăzi urmează să fie puse în aplicare în cel mai scurt timp”, a afirmat Ligia Deca.

„De asemenea, reprezentanții cadrelor didactice au primit astăzi asigurări că sunt stabilite măsuri clare pentru asigurarea plății salariilor cadrelor didactice și ale personalului didactic auxiliar, precum și pentru plata burselor pentru elevi și decontarea navetei”, a spus liberala.

„Voi face, în continuare, tot ceea ce ține de mine pentru ca angajamentele privind creșterea salariilor din educație să fie respectate și voi fi alături de toți oamenii școlii – binele copiilor noștri este legat de binele fiecărui om care lucrează în sistemul de învățământ”, a declarat Ligia Deca.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: