Ligia Deca: Construirea de societăţi bazate pe învăţare ar trebui privită ca o responsabilitate colectivă

Sursa foto- facebook/Ligia Deca

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, pledează pentru ideea conform căreia construirea de societăţi bazate pe învăţare trebuie privită ca o responsabilitate colectivă, ea subliniind că o astfel de societate se poate realiza dacă se investeşte în educaţie. Afirmaţiile au fost făcute la un eveniment organizat la New York, la care demnitarul român a participat la invitaţia secretarului general al ONU.

„Construirea de societăţi bazate pe învăţare ar trebui privită ca o responsabilitate colectivă. Mai mult, ea trebuie să fie susţinută de investiţiile în educaţie şi de o transformare a modului în care sistemele de educaţie şi formare profesională contribuie, împreună, la reducerea decalajelor de competenţe existente în societate”, susţine Ligia Deca .
Aceasta subliniază că a prezentat aceste idei la evenimentul special pe tema transformării educaţiei organziat la New York, eveiment la care ministrul român al Educaţiei a participat la invitaţia secretarului general al Organizaţiei Naţiunilor Unite, Antonio Guterres.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: