Skip to content
Politică

Lipsă de comunicare la Guvern! Dragnea o contrazice pe Dăncilă: Nici vorbă de așa ceva

Noi probleme de comunicare pentru Viorica Dăncilă. Premierul a lăsat să se înţeleagă că va da startul unei evaluări a fiecărui ministru din Cabinet.

Nici vorbă de aşa ceva, o contrazice la câteva minute distanţă liderul PSD Liviu Dragnea. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că, în şedinţa Biroului Permanent Naţional, s-a discutat ca toate punctele realizate din programul de guvernare să fie promovate în opinia publică, adăugând că acest lucru nu are legătură cu evaluarea miniştrilor şi nu este vorba despre o remaniere.

Întrebat în legătură cu anunţul premierului Viorica Dăncilă privind evaluarea miniştrilor până la sfârşitul săptămânii, Dragnea a spus: „Nu s-a vorbit, adică nu am auzit vorbindu-se despre evaluare, ci solicitarea tuturor colegilor noştri şi a mea şi a doamnei prim-ministru este să transmită toate punctele din programul de guvernare care au fost realizate, stadiul lor, pentru a putea promova aceste realităţi şi aceste adevăruri în opinia publică”, scrie antena3.

Dragnea a adăugat că acest lucru „nu are legătură cu evaluarea miniştrilor şi nici despre nicio remaniere nu e vorba”.
Premierul Viorica Dăncilă anunţase anterior că, în perioada următoare, se va face o analiză a activităţii fiecărui ministru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *