Coldplay, Ed Sheeran şi Megadeth vin în România în 2024

Sursă foto: infomusic.ro/

2024 se anunță și el un an bogat de concerte în România, fiind programate show-uri ale unor nume mari din industria muzicală – Ed Sheeran, Coldplay, Umberto Tozzi, Lara Fabian, Megadeth.

Anul va începe cu spectacolul susținut pe 6 ianuarie de orchestra Lords of the Sound, la Sala Palatului, cu programul „Music of Hans Zimmer”, arată Agerpres.

Nikos Vertis va susține două concerte la București, pe 8 și 9 februarie. Artistul își așteaptă fanii cu o serie de surprize memorabile, special create pentru admiratorii săi din România.

Tot în februarie, trupa Alphaville le-a dat întâlnire fanilor, pe data de 11, pentru un concert cu hit-uri precum „Big in Japan”, „Forever Young”, „Dance With Me” sau „Sounds Like a Melody”.

Rockerii de la Cargo vor face show pe 4 martie, la Sala Palatului. Trupa va concerta alături de orchestra și corul Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești, sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

Lara Fabian, o voce emblematică, revine în România cu un spectacol grandios, pe 21 aprilie. Concertul, care va avea loc la Sala Palatului, va cuprinde atât piese noi, cât și hit-uri îndrăgite ca „Je t’aime” și „Je suis malade”.

O săptămână mai târziu, Andra va concerta în același loc. Artista va prezenta publicului o producție bazată pe muzică tradițională românească, cu susținerea orchestrei Fraților Advahov.

Finalul primăverii va aduce un show special al trupei Lord of the Dance. Spectacolul, care va avea loc pe 21 mai, se anunță a fi o incursiune în fascinanta lume a costumelor sofisticate și a unor coregrafii unicat, anunță organizatorii.

Artistul italian Umberto Tozzi va concerta în premieră în România, pe 29 mai, la Sala Palatului. Evenimentul face parte din turneul „Gloria Forever Il Tour” și este o reprogramare din 6 octombrie 2023.

Luna iunie 2024 va fi una rock. Va începe în forță, pe 3 iunie, cu un concert Bruce Dickinson, vocalistul trupei Iron Maiden. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane și este parte a turneului „The Mandrake Project”, care marchează revenirea solo a lui Dickinson după aproape două decenii, cu un nou album.

Apoi, o săptămână mai târziu, Megadeth va concerta la Romexpo, în aer liber, în cadrul unui warm-up party Metalhead Meeting. Metalhead Meeting va avea loc între 17 și 20 iulie, iar organizatorii promit 35 de trupe din care opt headlineri.

Unele dintre cele mai așteptate evenimente ale anului 2024 sunt cele două concerte Coldplay care vor avea loc pe 12 și 13 iunie, pe Arena Națională. Trupa Coldplay va fi prezentă în premieră în România, spectacolele fiind parte a turneului „Music Of The Spheres World Tour”.

Un alt eveniment foarte așteptat de fani, tot pe Arena Națională, va fi susținut de Ed Sheeran. Acesta va fi prezent, pe 24 august, pentru a doua oară în România, cu un concert care face parte din turneul „+ – = á x Tour”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL