Skip to content
Politică

Lista controversată a ANAF naște dubii. Vanghelie: „Nu știu să fi avut vreo datorie…” EXCLUSIV

Lista neagră a datornicilor publicată de ANAF a stârnit numeroase controverse, după ce mai multe personalități au figurat drept restanțiere la bugetul de stat.

Citește și: Ce personalități sunt pe lista rușinii a ANAF

În aceeași situație se află și candidatul Sectorului 5 Marian Vanghelie, care, potrivit listei publicată de ANAF, datorează suma de 87,559 lei la stat.

Cu toate acestea, Vanghelie a declarat, în exclusivitate pentru PSnews.ro că dorește să verifice și să afle ce înseamnă această sumă pentru că, cel mai probabil este vorba despre o greșeală.

„Eu cred că e o greșeală. Vreau să verific care este problema pentru că e o greșeală. Deci, nu știu să fi avut vreo datorie. Dar se poate să fie ceva din urmă… nu-mi dau seama. Apar (n.r. – pe lista ANAF), dar înțeleg că au mai fost mai multe greșeli. Voi încerca să verific, să vorbesc și să văd ce înseamnă această sumă. Eu nu știu despre ea. Mi se pare o sumă destul de mare și nu aveam de unde să am de plată suma asta”, a explicat Marian Vanghelie pentru PSnews.ro.

Întrebat dacă va reacționa în vreun fel în cazul în care numele său pe lista ANAF se dovedește a fi doar o eroare, Vanghelie a declarat:„Normal că am să reacționez. Vrea să verific. Sincer, eu nu știu de suma aceasta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *