Skip to content
Politică

LISTA membrilor CEx care îi solicită DEMISIA lui Dragnea! Cine sunt baronii RĂZBOIULUI total EXCLUSIV SURSE

Cotidianul

PSnews.ro vă dezvăluie, în exclusivitate, numele celor mai importanți reprezentanți ai CEx-ului care au semnat deja celebra scrisoare anti-Dragnea anunțată, în exclusivitate, de PSnews.ro, încă de la finalul săptămânii trecute.

Facem precizarea că, potrivit surselor noastre, gruparea Stănescu-Țuțuianu-Firea mai are promisiuni din partea a aproximativ 8-9 exponenți ai forului, dar negocierile sunt încă în toi, nefiind excluse surprize de la o oră la alta. De asemenea, unii rebeli beneficiază de discreția totală a negociatorului-șef Paul Stănescu, supranumit ”Baronul de la Căcâna”.

Totodată, aceleași surse ne-au dezvăluit că, în forma ”extinsă”, scrisoarea este semnată de mulți alți senatori și deputați PSD-iști cu greutate, printre care ex-premierul Mihai Tudose și senatoarea Ecaterina Andronescu, motiv pentru care infractorul dublu condamnat Liviu Dragnea a pierdut deja frâiele majorității guvernamentale. Facem precizarea că, după ultimele modificări ale Statutului, nu este încă deloc clar (nici chiar PSD-iștilor) dacă, finalmente, întregul CEx presupune 61, sau 66 de voturi. Menționăm că primarul Sectorului 4 – Daniel Băluță – a infirmat, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că a semnat scrisoarea. Iată principalii semnatari ai scrisorii în care i se solicită demisia lui Dragnea, semnatari printre care veți identifica multe personaje cu greutate în partidul celor trei trandafiri:

Paul Stănescu – PSD Olt

Gabriela Firea – PSD București si PSD Ilfov

Adrian Țuțuianu – PSD Dâmbovița

Marian Neacșu – PSD Ialomița și secretar general PSD

Ion Mocioalcă – PSD Caraș-Severin

Nicolae Bădălău – PSD Giurgiu

Ion Rotaru – PSD Brăila

Dumitru Buzatu – PSD Vaslui

Marcel Ciolacu – PSD Buzău

Horia Teodorescu – PSD Tulcea

Călin Dobra – PSD Timiș

Dan Tudorache – PSD sector 1

Rodica Nassar – PSD sector 2

Robert Negoiță – PSD sector 3

Daniel Băluță – PSD sector 4

Horia Nasra – PSD Cluj

Marian Oprișan – PSD Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *