”Litoralul pentru toți” aduce românii la mare și în septembrie. Prețuri reduse și cu 80%: Dacă plouă, nu e o problemă

Sursa foto: Pexels

Cei care vor să profite de prețurile mai mici – chiar și cu 80% – își pot rezerva o vacanță târzie la mare. A început programul „Litoralul pentru toți”, în care s-au înscris peste 90 de hoteluri, cele mai multe din Eforie si Mamaia.   

Săptămâna aceasta se anunță vreme bună, cu mult soare, iar ploile se pare că vor ocoli județul Constanța.

Apa mării are 26 de grade Celsius, așa că sunt îndeplinite toate condițiile pentru o vacanță reușită. În Mamaia, tot vin turiști care se cazează, deși a început toamna calendaristică.

Turiștii care cumpără o vacanță în această perioadă, prin programul „Litoralul pentru Toți”, pot plăti chiar și cu 80% mai puțin față de vârful de sezon. O cameră pornește de la 75 de lei pe noapte. Prețurile pot ajunge până la 595 de lei pentru o cameră dublă, cu all incusive, pentru doi adulți.

Iulian Tenie, managerul unui hotel din Mamaia: „Anul acesta am luat decizia să ținem hotelul deschis până la finele lunii septembrie. Dacă, de exemplu, în full sezon, în cazul hotelului nostru o cameră standard costa 550 de lei, acum tarifele au ajuns la 270 de lei, ceea ce înseamnă la jumătate față de ce era în sezon. Acum gradul de ocupare este de 80%, iar până la finele vacanței vom avea 90%”.

Turiștii se distrează și profită de vacanță, indiferent cum e vremea.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: