Litoralul va fi plin în minivacanța de Rusalii

plajă mare litoral
Sursa foto: Unsplash

Minivacanța de Rusalii va aduce un val de turiști pe litoral. In unele agenții s-a făcut câte o rezervare, în medie, la fiecare zece secunde. Aşa că este de asteptat ca peste 80 la sută din camerele hotelurilor să fie ocupate în acest sfârșit de săptămână.  Mai ales că și prețurile sunt, deocamdată, accesibile.

Încheierea anului școlar și vremea perfectă de vară vor atrage zeci de mii de turiști pe litoral, în minivacanța de Rusalii.

Telefoanele agențiilor sună continuu. S-au făcut chiar și 3500 de rezervări, la o singură agenție, într-o zi.

Dacă interesul se va menține la aceleași cote, sfârșitul de săptămână se arată a fi plin.

Față de aceeași periaoda a anului trecut, sunt cu 40 la sută mai multe rezervări făcute doar în ultima săptămână, pe litoral, pentru minivacanța de Rusalii. Cei mai mulți turiști vor un sejur de patru, cinci nopți. Valoarea medie a pachetului este de 2.500 de lei.

Camere disponibile în hoteluri încă mai sunt. Dar vor fi ocupate și acestea, chiar înainte de începutul minivacanței, după experiența celorlalți ani, când rezervările au fost făcute pe ultima sută de metri.

În minivacanța de Rusalii, pe litoral, temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar apa mării va avea circa 20 de grade.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: