Skip to content
Politică

LIVE TEXT: Iohannis, declarații după ședința CSAT

cotidianul.ro

13:40 – „Se introduce taxa din lăcomie, a PSD-iștilor, aceste lucruri vor da peste cap toată economia și, mai grav, bugetele tuturor românilor. Astfel de măsuri prost gândite vor fi suportate de oamenii de rând”, a mai spus el.

„Guvernul nu știe ce face”, a subliniat Klaus Iohannis.

”Fac apel la Guvern să se răzgândească în privinţa acestei ordonanţe, să o pună în discuţie, să o negocieze cu patronatele, cu sindicatele şi după o analiză profundă şi discuţii să revină cu o formă care este sustenabilă”, a declarat preşedintele.

13:30 – Întrebat dacă va participa la ședința de guvern de mâine, Iohannis a spus “Rămîne cum am stabilit zilele trecute”

13:25 – Cu totii am aflat probabil majoritatea, cu surpindere, ca Guvernul pregateste o OUG pentru a introduce noi taxe si impozite. Acest lucru ma duce cu gandul la o afirmatie pe care a facut-o doamna prim-ministru in discursul inaugural “Nu vom introduce noi impozite și taxe”. Aceast proiect nu are o analiza la fundamentare. Acest proiect vine cu idei nemaiauzite pana acum.

Consiliul Suprem de Apărare a Țării s-a reunit azi, după ședința suspendată din data de 11 decembrie, când ședința a fost supendată după trei ore de discuții asupra bugetelor serviciilor de securitate, inclusiv Serviciul Român de Informațiim, dar și a unui program de înzestrare al armatei pe zece ani, intre 2018 și 2028.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *