Skip to content
Politică

LIVE TEXT„Dosar de politician”. Silviu Mănăstire, dezvăluiri despre fierarul betonist greu de învins și cine este noul primar al Capitalei

În emisiunea Dosar de politician” de marți seară, de la postul B1TV, jurnalistul de investigatie Silviu Manastire a făcut dezvăluiri despre primarul sectorului 2, Neculai Ontanu , „fierarul betonist greu de invins”.

În platourile B1TV a fost invitat și Răzvan Mironescu, deputat PNL.

Silviu Manastire: Merg la Razvn Mironescu, sunteti deputat de Bucuresti. Se poate face si o altfel de politica? Avem sectorul, avem PMB unde exact lucuri de genul asta, avem contracte acordate preferential. Spaga este asa de mare, de exemplu in cazul lui Oprescu ramanea cu 30% din suma pe care o incasa, la Oprescu la diretcorii de la cimitire, deci dl Mironescu se poate face in al 25-lea cea o altfel de politica in Bucuresti pentru toti banii cheltuiti fac ca orasul, sectoarele sa arate asa cum arata?

Mironescu: Da, cea mai mare parte din exemplele pe care le-ati dat vin dintr-un mod de a face administratie, sa nu zicem politica, care s-a perpetuat din vechime (…) cam de 15-20 ani , de aceea infrastructura Bucurestiului si modul in care arata Bucurestiul este mult lasat in urma data de banii Primariei si fata de asteptarile cetatenilor. Eu zic ca lucrurile nu se mai pot face asa de acum incolo, faptul ca se mai perpetueaza genul asta de contracte este (…)pur si simplu inconstient. Auzisem aici de impartirea unei lucrari (…) asta este din abc-ul achiziriilor publice ca este un lucru ilegal.

Breaking News: A fost ales noul primar interimar al Capitalei. Acesta se numește Ștefănel Marin Dan și este membru al UNPR.

Mironescu: Un membru al PNL probabil ca nu ar fi fost votat de PSD, s-a dorit aceasta formulă de cvasi unanimitate sau de consens, pentru a putea promova acest document, este mai imp punerea lui in practica decat un vot politic acordat unui consilier general din partea PNL. S-a gasit aceasta formula de consens pentru a putea debloca o multie de lucruri la care sa contribuie toti consilierii generali.

Silviu Manastire: Colegii mei au detalii despre noul primar general al Bucurestiului. Domnul este nici mai mult nici mai putin decat analist politic, este director general la o societate comerciala (…). Pare a fi de profesie, asa sustine dl Marin Stefanel Dan, consilier politic. A fost ales din partea PPDD si acum este membru UNPR, de cateva minute a fost ales primar interimar al Bucurestiului. Dl Marin Ștefănel Dan este actionar in 2 companii, este actionar cu 50% intr-o companie MARVEL Solutions care se ocupa de activitati de arhitectura. Si aceasta companie are o cifra de afaceri de 3800 de lei de euro (…). Firma lui Marin Stefanel Dan nu are activitate… A mai fost angajat la Compania, a fost director in 2012 al companiei Carry On Invest SRL, o companie care nu stim exact cu se ocupa. A candidat ca primar la Galati, a candidat pentru functia de deputat in 2012 PPDD la Galati si a ajuns primar general al Bucurestiului.

Razvan Mironescu: Ce as vrea sa spun este ca provocarile pe care le are in fata noul primar general nu sunt genul ce pot fi rezolvate unilateral de actiunile unei singure persoane. Cornel Pieptea inteleg ca va prelua fuctiile de viceprimar, alaturi de Dan Darabonț (…).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *