Skip to content
Politică

LIVE VIDEO Dragnea face în premieră dezvăluiri după gratii: PSD îi ciuguleşte din palmă lui Iohannis şi Guvernului

La mai bine de un an după ce a fost întemniţat, fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a acordat un interviu pentru Realitatea Plus, după ce a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare. Fostul preşedinte al PSD a spus că procesul său a fost unul politic.

După 396 de zile de închisoare, lui Liviu Dragnea i s-a permis să acorde un interviu pentru presă. Anca Alexandrescu, fosta sa consilieră, devenită jurnalistă la Realitatea PLUS i-a adresat întrebări, printr-o aplicație video. Dragnea s-a mai îngrășat în închisoare și a decis să își radă și celebra mustață.

Reporter: Mi-a fost dor să vă văd! Ce mai faceţi?

Liviu Dragnea: Ce să fac, Ancuţa. Pe la garaj pe la Rahova. Sunt bine. M-am tăiat la o mână. Ei, cei de la putere, au câştigat toate campaniile pe mesajul anti-cineva. Acum e greu să meargă cu mesaj anti-PSD, pentru că PSD nu e perceput ca un partid de forţă. Anca, să nu uităm unde sunt. Cine zâmbeşte aici zâmbeşte amar. Dar asta nu înseamnă că m-au doborât, nu m-au îngenuncheat. De un an eu n-am avut voie să vorbesc cu presa. Mi-e dor să vorbesc cu dvs despre politică.

Dragnea a spus că nu a avut voie să vorbească cu presa: „Iohannis nu are acum un adversar care să-i combată toate accesele şi atitutudinile dictatoriale. Îmi este luat dreptul de a vorbi liber pentru a nu deranja. Se întâmplă nişte abuzuri. Majoritatea îi ciuguleşte din palmă, şi lui, şi Guvernului„.

El a mai spus că vineri este citat la DNA în dosarul Tel Drum.

În dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, Dragnea a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în 15 iulie 2016, pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *