Skip to content
Societate

Liviu Dragnea a ajuns pe mâna medicilor! Ce probleme are fostul lider PSD

Inquam Photos/Octav Ganea

După multe insistențe, din partea mea și a Irinei, astăzi și-a făcut primul set de analize! Urmează și altele în zilele următoare! A înțeles că nu e de joacă și nu merge tratament doar cu o alifie și gata!

Poza de mai jos este realizată acum mai bine de doi ani, când reclama dureri groaznice la coloanā! Și celebra lui declarație:

“Mă sprijin pe Codrin și la propriu și la figurat! Mergem înainte, asta am vrut să vă spun!”, a scris, luni, Codrin Ștefănescu pe contul său de Facebook.

 

 

În primul rând, vreau să ma caut de sănătate şi să văd ce mai pot repara, pentru că am nişte probleme mari de sănătate”, spunea Liviu Dragnea, pe 15 iulie, la ieşirea din închisoare.

În primăvară, fostul preşedinte al PSD a lansat o serie de acuzații grave la adresa oficialilor Penitenciarului Rahova, susținând că nu ar fi fost lăsat să meargă la doctorul închisorii, pentru a primi îngrijirile medicale adecvate.

Eu am suferit o intervenţie la spitalul penitenciar Rahova la spate, această zonă este foarte importantă. Pentru că operaţia a fost pe spate, eu nu am putut singur să-mi curăţ rana şi să-mi schimb bandajul”, a spus Liviu Dragnea în fața magistraților

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *