Skip to content
Politică

Liviu Dragnea a câştigat procesul cu Penitenciarul Rahova, pentru zilele muncite în timpul detenției

Inquam / Octav Ganea

Liviu Dragnea a obținut o victorie în instanță, împotriva Penitenciarului Rahova. Judecătoria Sectorului 5 a respins vineri contestația la executare formulată de Penitenciarul unde acesta se află încarcerat, prin care era solicitată scăderea din zilele recunoscute ca fiind muncite în timpul detenției a perioadei în care acesta s-a prezentat în fața judecătorilor.

„Astăzi am mai câștigat încă o dată împotriva Penitenciarului Rahova, prin respingerea contestației la executare formulată de Penitenciarul Rahova, prin care cereau să i se scadă din zilele recunoscute ca muncite, timpii pentru care a fost dus la instanță, tot pentru că își apăra drepturile, dar și ipotetic, timpul pe care l-ar fi petrecut pentru masa de prânz”, a declarat pentru gândul.ro, Flavia Teodosiu, avocatul fostului lider al PSD.

Decizia nu este definitivă, potrivit Portalului Instanțelor de Judecată.

„În baza art. 598 alin. (1) lit. c) teza I C.pr.pen., respinge contestaţia la executare, astfel cum a fost precizată, formulată de petentul Penitenciarul Bucureşti Rahova în contradictoriu cu intimatul Dragnea Liviu Nicolae, ca neîntemeiată.

Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei, la data de 25.06.2021”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *