Skip to content
Politică

UPDATE Liviu Dragnea își va executa pedeapsa la Penitenciarul Rahova, în regim închis

Inquam Photos / Octav Ganea
UPDATE 13.33
Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, va executa pedeapsa la Penitenciarul Rahova, în regim închis. Decizia a fost luată de comisia penitenciarului, întrunită marți.

Liviu Dragnea ar putea să treacă la regim semideschis după executarea unei cincimi din pedeapsă. După această perioadă, comisia se va întruni din nou pentru a decide în ce unitate continuă Dragnea executarea pedepsei, însă Penitenciarul Rahova nu are regim semideschis.

De altfel, fostul președinte PSD a depus o cerere pentru a rămâne în continuare în regim de detenție la Penitenciarul Rahova, astfel încât familia și cei apropiați să-l poată vizita.

——————————————————————————————–

O comisie a Penitenciarului Rahova ar urma să decidă marți în ce închisoare își va ispăși Liviu Dragnea pedeapsa de 3 ani și 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. Luni a fost cea de-a 21-a și și ultima de carantină pentru fostul președinte al PSD, încarcerat acum la Penitenciarul Rahova.
Luni este ultima zi de carantină pentru Liviu Dragnea, încercerat în 27 mai la Penitenciarul Rahova, scrie Hotnews.
Potrivit procedurii, marți, o comisie a Penitenciarului Rahova trebuie să decidă unde își va ispăși Liviu Dragnea pedeapsa.
Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că fostul președinte al PSD a depus o cerere pentru a rămâne în continuare în regim de detenție la Penitenciarul Rahova, astfel încât familia și cei apropiați să îl poată vizita.
Liviu Dragnea a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis, în 27 mai, menţinerea deciziei de condamnare la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu. A fost a doua condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea, după cea din dosarul referendumumului, când a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *