Skip to content
Politică Societate

Liviu Dragnea mai are două dosare penale pe cap: Fostul lider PSD riscă încă 12 ani de închisoare

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, va trebui să mai dea socoteală în alte două dosare aflate pe rol la DNA, relatează b1.ro.

În noiembrie 2017, procurorii anticorupție l-au pus sub acuzare în dosarul Tel Drum, pentru fraude cu fonduri europene. Dacă va fi găsit vinovat, Dragnea, care figurează suspect în acest dosar, ar putea primi până la 12 ani de închisoare.

De asemenea, în octombrie 2018, magistrații ICCJ au decis redeschiderea unui alt dosar Tel Drum, în care este vizat și fostul lider PSD. Ancheta este derulată in rem, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice.

Ambele dosare se află încă pe masa procurorilor anticorupție.

6 comentarii la “Liviu Dragnea mai are două dosare penale pe cap: Fostul lider PSD riscă încă 12 ani de închisoare

  1. Da cel puțin 20 de ani de închisoare și toate averile dobândite ilicit confiscate!!!Si asta este cu indulgenta nu trebuie să-ți bati joc de semenii tai care au avut mai ales încrede in tine!Sper sa nu scape IEFTIN!

  2. Odata ajuns la penitenciar, averea inapoi la stat, are 2 dosare ca a furat banii tarii, bani europeni, inapoi la stat tot, de banii aia sa apara un spital de pediatrie, spital de arsi, de boli grave, altfel, care e ideea ? Iese dupa 2 ani jumate si e ispasit, se bucura de cateva milioane de euro prin costa rica, lasati l in pula goala sa cerseasca la colturi, sa ii dam paine cu sare, de nu l as mai vedea de flori !

  3. Nici dacă ar primi închisoare pe viață , tot nu ar plăti pentru cât rău a făcut acestei țări .Anii irosiți nu ni-i va mai putea da înapoi ,nici nouă ,nici țării .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *