Skip to content
Politică

Liviu Dragnea anunță singura situație în care va pleca din Guvern și din PSD

" "

Omul doi din rândul conducerii PSD, Liviu Dragnea, a subliniat duminică seară care ar fi singura situație în care va pleca din rândul partidului și respectiv din cadrul executivului.

Liderul social- democrat a punctat că, în cazul în care va fi condamnat în dosarul ”Referendumului”, se va da la o parte, dar totuși speră să nu se aleagă cu o condamnare.

" "
" "

”În primul rand eu sper sa nu fiu condamnat in acest dosar (n.r.: referindu-se la dosarul ”Referendumului”) pentru ca in opinia mea nu exista nicio proba. Eu cred ca e nevoie de probe. Daca voi primi o condamnare, oricum si cu și fara aceasta rezolutie (n.r.: referindu-se la criteriile PSD împotriva urmăriților penali) ma dau la o parte (n.r.: dacă va fi condamnat).”, a punctat Liviu Dragnea duminică seară la Antena3 cu privire la plecarea sa din Guvern și din partid, în cazul în care va fi condamnat în dosarul ”Referendumului”.

De asemenea, Liviu Dragnea a reiterat ideea că referendumul din 2012 nu putea fi fraudat pe baza unei aplicații care doar transmitea prezența la vot și a precizat că nu a fost interceptat în sediul PSD.

”Victor Ponta a spus ce au spus majoritatea martorilor: nu putea fi fraudat referendumul în baza unei aplicații informatice, care era construită de dinainte, a fost folosită și la alegerile locale.. Ceea ce transmitea aplicația respectivă era realitatea. La dosar nu apărea nimic (n.r.: întrebat dacă a fost interceptat în sediul PSD).

Au fost chemați ca martori și lideri politici naționali, și locali. În acest dosar sunt arătate și câteva nereguli electorale, infracțiuni dacă se vor dovedi. De exemplu, în Olt, doi inculpați și-au recunoscut vinovăția că au introdus două buletine de vot în urnă. (….) Nu există nici o legătură între mine și vreun membru din secție din nu știu ce comună.”, a mai precizat ministrul Dezvoltării, Liviu Dragnea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *