Skip to content
Politică

Liviu Dragnea, atac la birocraţii care întârzie fondurile din agricultură: Sunt mulţi funcţionari care nu îşi dau seama ce înseamnă o anumită periodă în zootehnie

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat, într-o emisiune difuzată duminică la care a participat şi Petre Daea, un atac la adresa funcţionarilor care întârzie plata unor subvenţi din domeniul agricol.

„Sunt mulţi funcţionari, hârţogari, care nu îşi dau seama ce înseamnă o anumită periodă în zootehnie, una e să am banii când îmi trebuie, alta când nu îi pot folosi. Haideţi să vorbim cu curaj despre ce mai trebuie făcut. Ce am făcut noi în doi ani de zile e doar prima etapă, avem de dus o luptă extrem de importantă cu cei de afară, nu este o declaraţie războinică dar vrem să ne fie nouă mai bine, românilor”, a spus Liviu Dragnea, în emisiunea „Viaţa Satului” de pe TVR.

Cu această ocazie, Liviu Dragnea a lăudat şi iniţiativele adoptate de PSD privind agricultura, arătând că prima măsură luată a fost în domeniul ovinelor, să oprească arderea lânii, iar în perioada următoare vor apărea noi locații pentru un program de spălare a lânii.

Emisiunea a fost înregistrată în Poiana Sibiului și alături de Dragnea și Daea au participat crescători de animale din Banat, Dobrogea sau Transilvania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *