Skip to content
Politică

Liviu Dragnea, avertisment pentru UDMR

Vicepremierul Liviu Dragnea le transmite colegilor de guvernare de la UDMR că nu este de glumă cu demersul privind autonomia Ținutului Secuiesc şi să nu se gândească reprezentanții Uniunii că un asemenea proiect vreodată în ţara asta ar putea să prindă viaţă.

„În legătură cu demersul început de cei de la UDMR cu autonomia Ţinutului Secuiesc, eu le transmit că nu e de glumă cu acest demers şi să nu se gândească cineva din cele două judeţe din UDMR sau de oriunde că un asemenea proiect vreodată în ţara asta ar putea să prindă viaţă. Este exclus acest lucru”, a afirmat Dragnea.

Totodată, Dragnea a ținut să precizeze  că UDMR trebuie să se gândească la faptul că este „puţin ciudat” să jure pe Constituţie şi să înceapă acest demers care încalcă flagrant legea fundamentală.

„Ar fi bine pentru colegii de la UDMR din Guvern să se gândească că este puţin ciudat să juri pe Constituţie atunci când eşti în Guvern şi să începi un demers care încalcă flagrant Constituţia. Este o oarecare incompatibilitate”, a adăugat Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *