Skip to content
Politică

Liviu Dragnea continuă lamentările: De doi ani de zile noi suntem la guvernare, dar nu la putere

Preşedintele PSD Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă, la PSD Ilfov, că social-democraţii sunt de doi ani de zile la guvernare, dar nu la putere. El a cerut Guvernului să dea OUG pentru Codul administrativ şi să înceapă discuţii cu Fondul Proprietatea pentru ca statul să răscumpere acţiuni de la diverse companii.

Ieri, preşedintele care se îneacă – am constatat azi că e lene să şi vorbească (aluzie la faptul că preşedintele Klaus Iohannis a fost răguşit când a ţinut discursul la summit-ul PPE – n.r.) – a semnat bugetul României. Eu nu ştiu cum a reuşit ieri să semneze. Adică să faci un asemenea efort să iei un stilou să semnezi îţi trebuie mult să te gândeşti. Putea să îl semneze de acum o lună şi milioane de copii ar fi beneficiat de alocaţii mai mari de la 1 martie”, a afirmat liderul PSD.

Dragnea a precizat că va urma şi PNDL 3.

Bani sunt, voinţă politică este, dar trebuie să spunem şi lucrurile care nu funcţionează cum trebuie. (…) Eu n-am de gând, n-am avut de gând şi nu voi avea niciodată de gând să spun lucruri în care nu cred sau să ascund lucruri doar din convingeri electorale sau din câştig electoral. Am avut o discuţie înainte cu primari din Ilfov şi, ca şi ei, mă întreb şi eu de ce se tot întârzie la Ministerul Dezvoltării (…), se tot plimbă hârtiile de la un minister la altul. Să vă spun eu de ce: pentru că în continuare în ministere şi în agenţii sunt oameni care au o singură preocupare – cum să scrie că nu se poate sau dacă nu, că se încalcă Constituţia. toţi funcţionarii din România se pricep la Constituţie, absolut toţi. De ce? Ca să nu se facă”, a susţinut Liviu Dragnea.

Liderul PSD a spus că „poate Guvernul se gândeşte să dea ordonanţă de urgenţă pe Codul administrativ”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *