Skip to content
Politică

Liviu Dragnea, de nerecunoscut. Culisele întâlnirii din Kiseleff EXCLUSIV SURSE

Psnews.ro vă prezintă în rândurile care urmează cele mai recente detalii din bătălia care se dă în ultimele zile în interiorul celei mai mari formațiuni politice: Partidul Social Democrat (PSD).

Nu mai este deloc o surpriză faptul că zilele lui Liviu Dragnea la conducerea social-democraților sunt numărate. Conducerea tiranică de care a dat dovadă în ultima perioadă, i-au făcut pe tot mai mulți grei ai PSD să ia atitudine și să ceară ca actualul lor lider să facă un pas înapoi, ultimul dintre ei fiind chiar primarul Capitalei, Gabriela Firea, cea care nu ezita să îl susțină pe Liviu Dragnea.

Planul debarcării lui Dragnea

Însă, lovitura care avea să îi dea o palmă grea liderului PSD, avea să vină miercuri seara, când PSNEWS.ro a publicat în exclusivitate informația potrivit căreia 28 de nume grele social-democrate au redactat o scrisoare prin care se cere organizarea unui Congres și înlocuirea actualului șef al formațiunii politice (DETALII AICI ). Informația obținută în exclusivitate de PSnews.ro, avea să producă vâlvă pe toate canalele de televiziuni și pe toate site-urile de știri, o zi mai târziu.

Astfel, pus în fața unui plan ce are să devină realitatea dură a următoarei perioade, Liviu Dragnea și-a chemat toți apropiații la sediul PSD, joi, la o discuție departe de ochii curioșilor, pentru a se consulta cu aceștia privind o eventuală retragere a sa din fruntea partidului.

Culisele întâlnirii din Kiseleff

Surse apropiate de acesta, au dezvăluit pentru PSnews.ro că la mini-ședința organizată joi cu premierul Viorica Dăncilă, ministrul de Interne Carmen Dan, ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici și ministrul Justiției, Tudorel Toader, Liviu Dragnea a apărut total de nerecunoscut. Concret: sursele PSnews susțin că Liviu Dragnea a înțeles că nu mai poate controla revolta din PSD și este speriat de planul pregătit pentru debarcarea lui, mai ales că acesta a aflat din presă despre ceea ce i se pregătește în perioada imediat următoare. Disperarea gândului că se apropie de sfârșitul carierei sale politice, l-au făcut pe Liviu Dragnea să susțină în cadrul întâlnirii de joi, că este dispus să demisioneze din fruntea partidului pe care îl conduce de aproape 3 ani, afirmație care i-a luat pur și simplu prin surprindere pe cei prezenți la Kiseleff.

Astfel, sursele PSnews.ro ne-au dezvăluit că atât Viorica Dăncilă, cât și Carmen Dan i-au dat asigurări șefului PSD că îl vor susține până la capăt, iar o decizie de demisie ar fi una extrem de pripită, în contextul tensiunilor din interior. De cealaltă parte, se pare că, atât ministrul Finanțelor, cât și actualul ministru a Justiției au fost mai rezervați, neexcluzând posibilitatea ca Liviu Dragnea să facă un pas înapoi.

Amintim că relația dintre actualul ministru al Justiției, Tudorel Toader, și liderul PSD, Liviu Dragnea, nu este una tocmai bună, cei doi având diverse discuții contradictorii pe tema unei OUG privind amnistia și grațierea.

DETALII AICI: Dragnea își vrea visul împlinit: OUG pe graţiere şi amnistie. Culisele unei întâlniri de taină cu Tudorel Toader EXCLUSIV SURSE

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *