Skip to content
Politică

Liviu Dragnea, declaraţii surprinzătoare despre propria viaţă şi libertate

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut, duminică seară, o serie de declaraţii surprinzătoare în legătură cu propria viaţă şi libertate.

Invitat în studioul Antena 3, politicianul şi-a exprimat convingerea că până la alegerile parlamentare va fi „viu şi liber”, lucru valabil şi pentru co-preşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu.

„Mi-a dispărut demult ideea de teamă. În mod realist vorbind, am convingerea că, până la alegeri, o să fiu şi viu şi liber şi eu, şi domnul Tăriceanu. Procedural, nu se poate face altceva, deci nu am de ce să mă tem aici”, a afirmat preşedintele PSD, întrebat dacă se teme că nu îi vor prinde alegerile parlamentare pe el şi pe Tăriceanu la conducerea partidelor, din cauza problemelor pe care le au în justiţie, transmite Mediafax.

Întrebat ce determină această convingere, Dragnea a răspuns că „procedurile” îl fac să susţină că până la alegeri va fi „viu şi liber”.

Liviu Dragnea a mai spus că este mâhnit că fosta lui soţie, Bombonica Prodana, a fost „târâtă în preudo-dosarul” de abuz în serviciu. El a subliniat că femeia nu a condus Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman Teleorman.

„Era o instituţie condusă de o doamnă care a fost condamnată pentru mită acum câţiva ani, care acum are din nou un dosar pentru luare de mită şi căreia i s-a propus să facă un deal (o înţelegere – n.r.) cu procurorii, să-l dea pe Dragnea. Este foarte simplu”, a conchis liderul PSD.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *