Skip to content
Politică

Liviu Dragnea despre acuzația că a fost pus să candideze de Binomul SRI-DNA

Proaspătul președinte interimar al PSD, Liviu Dragnea a declarat, după anunțarea publică a rezultatului că va colabora cu toți ceilalți membrii ai partidului, inclusiv cu Rovana Plumb, cea care a fost învinsă la votul de miercuri.

”Colegii mei mi-au oferit un vot de încredere pentru a forma o echipă care să formeze în cel mai scurt timp un plan de acțiuni și un plan politic pe termen lung.

Una dintre principalele concluzii a fost că PSD este un partid unit care poate trece peste crize. Este și motivul principal pentru care sunt aici împreună cu Rovana. fiecare dintre noi a avut acest drept. Ea rămâne un om politic cu anvergură care are multe de spus în politică. Lângă mine este și Valeriu Zgonea, un om care trebuie valorizat la maximul de potențial pe care îl are.

Prioritățile noastre sunt menținerea actului de guvernare, participarea la guvernare, toți am decis să facem tot posibilul ca Victor Ponta să se simtă sprijinit de un partid unit și puternic. El va fi susținut.

Unitatea și soliditatea PSD nu este importantă doar pentru PSD: este nevoie de un echilibru politici, în caz contrar se poate ajunge la situații precum cele din Grecia. pentru stabilitatea politică, este important ca PSD să fie unit și stabil și așa este

Începând de astăzi în PSD lucrurile nu vor fi schimbate în sensul rău. Vom continua ceea ce este bine și unele dorințe firești de a se implica în activitatea de partid vor fi realizate

Începând de astăzi toată lumea se apucă de treabă pentru că avem un obiectiv major”, a declarat Dragnea

Întrebat în legătură cu declarațiile făcute de senatorul Daniel Savu, Dragnea a spus că acea afirmație referitoare la Pădurea Băneasa a fost greșit înțeleasă.

”Colegul meu care a spus asta mi-a explicat că nu s-a înțeles bine și va lămuri lucrurile. eu nu merg în pădure decât când eram mic”, a mai spus Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *