Skip to content
Politică

Liviu Dragnea, despre dezvăluirile președintelui Traian Băsescu

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat la Iași, după ce Traian Băsescu l-ar fi deconspirat pe Victor Ponta, că președintele țării încearcă să o ajute pe Elena Udrea. „O vede și el că se face de râs în fața românilor!”.

„Sunt niște minciuni aruncate pe piață de un om disperat și speriat, care nu lasă în urma lui decât ură, minciună și dezbinare. Ce poți să spui despre aceste afirmații, dacă el „fâlfie” niște hotărâri de Guvern care nu au nicio legătură cu Ponta”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă Victor Ponta va ieși din cursa pentru prezidențiale, vicepremierul a spus că PSD nu a luat în calcul această variantă. Dimpotrivă, dezvăluirile președintelui Traian Băsescu vor întări poziția partidului.

„PSD i-a în calcul să aibă o determinare și mai mare, împreună cu toți militanții și cu toți simpatizanții, să terminăm mult mai repede cu acest regim de tristă amintire, regimul Traian Băsescu. Victor Ponta să ajungă președinte și să aducă normalitate în această țară. Ierarhia valorilor în România deja s-a răsturnat”, a spus Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *