Skip to content
Politică

Liviu Dragnea face dezvăluiri din culisele dezbaterii Ponta- Iohannis

Liviu Dragnea, șeful campaniei prezidențiale a lui Victor Ponta, a vorbit, la Antena 3, despre o situație tensionată din PNL, ce l-a determinat pe Klaus Iohannis să accepte dezbaterea de la Realitatea TV cu Victor Ponta.

„Am văzut în această seară o confruntare între Victor Ponta şi moderatorii de la Realitatea TV, pentru că domnul Iohannis nu prea a contat, eu am vazut un om chinuit, forțat să candideze, a primit niște comentarii pe care trebuia să le recite. Eu n-am văzut nicio idee proprie, niciun punct de vedere, niciun răspuns la o întrebare sau la o temă. Victor Ponta e un om aplicat, care s-a pregătit cu seriozitate pentru funcția de președinte”, a comentat Liviu Dragnea, după dezbaterea electorală.

El a precizat că au aflat că „va veni la confruntare Klaus Iohannis cu o oră înainte de dezbatere”. Mai mult, vicepremierul precizează că toate semnalele și răspunsurile pe care le primiseră anterior „au fost că domnul Iohannis nu vine la Realitatea”, potrivit dcnews.ro.

Liviu Dragnea a adăugat că „după ziua de ieri, după prezența domnului Iohannis la Realitatea, am înțeles că a fost un mare scandal în staff-ul lor comun, PDL și PNL s-au certat și s-au acuzat unii pe alții, și am înțeles că a fost o presiune foarte mare a PDL ca domnul Iohannis să vină la confruntare indiferent ce se întâmplă”. Liviu Dragnea a precizat că nu știe exact dacă așa s-a întâmplat.

3 comentarii la “Liviu Dragnea face dezvăluiri din culisele dezbaterii Ponta- Iohannis

 1. DE CE VREA DOMNUL JOHANNIS SĂ FIE PREŞEDINTE CÂND SE VEDE CLAR CĂ NU ARE APTITUDINI+ OARE NU PENTRU CĂ ESTE ÎMPINS DE LA SPATE DE CEI DIN ACL CARE VOR SĂ-L TRANSFORME ÎN PARAVAN PENTRU CORUPŢII DIN PARTID? JOHANNIS ERA O SOLUŢIE CA PUŞCĂRIABILII DIN ACL SĂ SCAPE DE JUSTIŢIE ÎNSĂ AU ALES UN OM CARE, ÎN AFARĂ DE NAŢIONALITATE, NU ARE NIMIC DINTR-UN PREŞEDINTE, CUM SĂ ALEGEM PE CINEVA CARE NE-AR FACE DE RÂS CA ŢARĂ ŞI POPOR, ? DACĂ L-AM ALEGE PE JOHANNIS AM FI ORI INCONŞTIENŢI ORI NEBUNI..

 2. De ce mai candideaza Iohannis cand se vede clar ca nu este deloc pregatit nu are habar de nimic.Ar trebui sa puna mana sa invete constitutia si multe altele.Tandemul Ponta-Tariceanu in opinia mea este cel mai bun pentru noi.

 3. DAC
  A SUNT ASA DE BUNI DE CE IN SATU MARE AU PUS PE LIDERII LOR SA CITEASCA LA TELEVIZIUNEA LOCALA
  SA CITEASCA IN DATA DE24 OCTOMBRIE TOATE MIZERIILE CU CARE AU ATACATPE IOHANIS SI DOMNUL PONTA L-A MINTIT SPUNINDUI CA EL NU A ZIS DAR AUITAT CE L-A INPUS SAU ORDONAT PSD -lui din judetii sau cum in comune
  au pus pe oamenii lor sa umble in sate si sa intrebe pe oameni ca cine a votat in turul1 pe iohanis rusine de metodele folosite de PSD pentru a sustine pe domnul Ponta venind cu tot feluri de amenintari … ar fii fost mai bine
  ca oamenii sa fie lasati singuri sa decida pe cine vor sa voteze, numai nazistii mai aveau aceasta pozitie fata de oameni cum au ei,pretinzind ca numai ei sunt destepti si altii trebuiesc calcati in picioare .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *