Skip to content
Puterea Știrilor Video

Liviu Dragnea, grav bolnav: „Este posibil ca astăzi sau mâine să îl opereze”

Inquam Photos/Octav Ganea

Invitat în studioul Puterea Știrilor, Codrin Ștefănescu, secretar general al Alianței Pentru Patrie (APP), a anunțat că Liviu Dragnea ar putea să fie operat la coloană marți sau miercuri. „El a crezut că poate fi dusă pe picioare cu medicamente, însă problema la coloană e gravă”, a anunțat Codrin Ștefănescu.

„Liviu Dragnea are o problemă de sănătate, veche, cu coloana. Este posibil ca astăzi sau mâine să îl opereze. Încă nu fac anunțul public, aștept să văd cum decurge procedura medicală, cred că în două ore aproximativ vor decide(…). E destul de grav.

Țineți minte că înainte de a fi condamnat politic, în 2019, noi am fost împreună să ținem ședințele de alegeri în mai multe județe și i s-a făcut rău cu mine pe scenă, la ședința de la Ilfov. Noaptea a fost internat. Medicii i-au spus atunci că problema lui la coloană nu poate fi tratată cu antiinflamatoare și injecții, ci trebuie să fie operat. N-a apucat. A stat doi ani și două luni în închisoare și știți foarte bine ce s-a întâmplat acolo cu el, cât a fost umilit și călcat în picioare(…). Problema aceasta nu a fost tratată acolo pentru că nici măcar n-a avut unde. N-a avut nici permisiunea, cât a fost închis, să efectueze operația, deși erau spitale din București care s-au oferit să țină cont de absolut toate normele lor. N-a fost operat, așa că s-a întors cu această problemă care s-a agravat. El a crezut că poate fi dusă pe picioare cu medicamente, însă problema la coloană e gravă”, a declarat Codrin Ștefănescu, la Puterea Știrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *