Skip to content
Politică

Liviu Dragnea îi dinamitează pe tehnocraţi, acuzându-i că au vrut să vândă o companie strategică

" "

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, îi dinamitează pe tehnocraţii din cabinetul Dacian Cioloş, acuzând actualii guvernanţi că au vrut să vândă o companie strategică.

Este vorba despre Societatea Națională a Sării, a declarat deputatul PSD, într-un interviu publicat, joi, de ecopolitic.ro.

" "
" "

„Au avut niște intenții, de exemplu, să vândă sarea și noi n-am fost de acord. Nu suntem de acord. Am dat acest exemplu pentru că mi se pare că industria sării, Societatea Națională a Sării, este o societate strategică și noi nu suntem de acord să se întâmple așa ceva”, a dezvăluit Dragnea.

Liviu Dragnea a vorbit şi despre strategia pe energie la care PSD lucrează în prezent.

„Sunt trei colegi de la noi din partid, domnul Tudose, domnul Iulian Iancu și încă un coleg. De la jumătatea lunii august o să înceapă, o să începem să prezentăm oferta noastră pe diverse domenii de activitate în diverse locuri. Practic, lansăm în dezbatere fiecare domeniu de activitate în diverse zone ale țării”, a detaliat liderul social-democrat.

În continuare, Dragnea i-a ironizat pe tehnocraţi, arătând cum aceştia, ocupându-se cu strategii pe zeci de ani, ignoră „administrarea treburilor curente ale ţării”.

„Nu îi blocăm. Ei reprezintă un guvern pe termen lung, înțeleg, visează la planuri de dezvoltare pe 20-30 de ani de zile, fac strategii pentru următorii ani de zile. Ce le putem spune noi cu fermitate: să-și ia gândul că pot vinde bucăți dintr-o societate națională strategică sau care administrează resursele României. Au avut aceste intenții, aceste gânduri. Sfatul meu este ca în continuare să se uite la administrarea treburilor curente ale țării. Reforme pe care ei le încep și pe care le declară și pe care le anunță care să fie puse în practică în următorii ani de zile pot fi gesturi care, nu știu, n-au foarte multă substanță și care arată că nu e o abordare foarte serioasă”, a mai spus Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *