Skip to content
Politică

Liviu Dragnea îl pune la punct pe Vasile Blaga: Pedeliștii nu știu decât să taie pensiile și salariile

Vasile Blaga a declarat că proiectul de lege susținut de PSD privind pensiile speciale ale primarilor reprezintă „încă un demers populist”.

Replica lui Liviu Dragnea nu s-a lăsat așteptată, iar acesta a declarat că „pedeliştii nu ştiu decât să taie pensiile şi salariile”

”Vasile Blaga afirmă ca susținerea de către PSD a inițiativei privind mărirea pensiilor aleșilor locali este un „demers populist”. Este normal să gândească așa: pedeliștii nu știu decât să taie pensiile și salariile.

Pentru ei, orice încercare de creștere a veniturilor oamenilor este populism. PDL, care și-a schimbat numele în PNL, dar are aceeași politică din timpul guvernării Boc, promite mereu că va construi o societate de români fericiți. Nu mâine, bineînțeles, ci peste 25-30 de ani.

Până atunci, trebuie să ne sacrificăm, trebuie să tăiem venituri. Îmi pare rău, pentru noi, lucrurile stau cu totul altfel. PSD este un partid responsabil, care știe să guverneze, dar și să răsplătească munca și să crească nivelul de trai al românilor.”, a transmis Liviu Dragnea, intr-un comunicat de presa remis redactiei PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *