Skip to content
Politică

Liviu Dragnea, lăsat fără viză de SUA? Iulian Fota: Voci foarte bine informate susțin acest lucru

Conform unor informații care circulă în spațiul public, lui Liviu Dragnea i-a fost ridicată viza pentru călătorie în Statele Unite ale Americii.

Analistul pe teme de securitate Iulian Fota a explicat pentru PSNews sursa acestei informații și a venit cu câteva clarificări importante cu privire la aceste informații:

”În primul rând, această chestiune ar trebui confirmată. Deci eu nu am o confirmare, am văzut doar că voci importante, de exemplu Victor Ponta, susțin acest lucru. Nu spun că Liviu Dragnea nu are viză, ci doar că am auzit alte voci foarte bine informate că susțin acest lucru și ar fi de dorit ca această chestiune să fie confirmată: are sau nu viza ridicată?”, a declarat analistul.

Ce semnificație ar avea acest lucru pentru PSD și pentru România?

”Ar avea relevanță pentru Liviu Dragnea. Ar însemna că nu poate să călătorească în Statele Unite și ar arăta o stare de disconfort, că în imaginea domnului Dragnea în SUA sunt niște probleme, altfel de ce n-ar avea viză? 

Deci, dacă se confirmă, domnul Dragnea are o problemă și cei care i-au ridicat viza trebuie să explice această problemă, dacă e adevărat. Nu este o problemă pentru PSD. Doamna Dăncilă e în SUA, Ana Birchall a avut mai multe vizite în SUA, relația PSD-ului cu SUA pare să fie una rezonabilă, chiar bună”, a mai spus el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *