Skip to content
Politică

Liviu Dragnea: Le mulțumesc din suflet celor peste 45.000 de olteni care au venit la Craiova

Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PSD Liviu Dragnea a transmis sambata seara, pe pagina sa de Facebook, ca le multumeste celor 45.000 de olteni de la mitingul din Craiova.

Le mulțumesc din suflet celor peste 45.000 de olteni care au venit ieri să îi susțină pe primii 15 candidați ai PSD pentru alegerile europarlamentare. A fost o după amiază pe care nu o voi uita. Le-ați arătat tuturor adversarilor că legătura dintre PSD și cetățenii români nu poate fi tăiată. Ne-ați încărcat cu energie, pe mine și pe candidații PSD.

Nu v-ați lăsat păcăliți de manipulările celor din opoziție și este clar că vă doriți să continuăm ce am început: creșterea salariilor și pensiilor, scăderea șomajului, reducerea sărăciei și decalajelor astfel încât să avem mai mulți români în clasa de mijloc. Este clar că vă doriți să fiți reprezentați de patrioți în Uniunea Europeană, care să se lupte pentru interesul României și să aducă în țară cât mai multe fonduri europene, pentru fermieri, pentru micii întreprinzători, pentru drumuri și spitale.

Am adus deja de patru ori mai multe fonduri europene față de guvernul precedent, dar vrem să aducem mai mult decât atât, pentru că românii și România merită mai mult!”, a scris Dragnea.

1 comentariu la “Liviu Dragnea: Le mulțumesc din suflet celor peste 45.000 de olteni care au venit la Craiova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *