Skip to content
Politică

Liviu Dragnea: Legea referendumului e foarte clară, alegerile şi referendumul se desfăşoară în aceleaşi secţii

Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi, referitor la preşedintele Klaus Iohannis şi convocarea referendumului, că acesta invetează lucruri pentru a lăsa impresia că e cuiva frică de refrendum, dar că persoana sa ar trebui să se teamă de întrebările generate de acest demers.

„Cărui pesedist îi e frică de referendum? Inventează tot felul de prostii – că vrem noi secţii diferite de vot. Legea referendumului e foarte clară şi alegerile şi referendumul se desfăşoară în aceleaşi secţii. Eu cred că lui trebuie să îi fie frică de întrebările care o să curgă pe lângă cea pentru referendum. (…) PSD nu îşi face o strategie pentru acest referendum. PSD are două obiective clare, să guverneze această ţară pentru a lua măsuri ca să crească nivelul de trai, al doilea obiectiv, o campanie foarte bine organizată”, a declarat Liviu Dragnea.

Coordonatorul campaniei PSD, Mircea Drăghici, a anunțat, joi, că vor fi organizate secții diferite de votare pentru referendum și pentru alegerile parlamentare, susținând că „nu ne lasă legea să organizăm altfel decât în secții separate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *