Skip to content
Politică

Liviu Dragnea: Legea referendumului e foarte clară, alegerile şi referendumul se desfăşoară în aceleaşi secţii

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi, referitor la preşedintele Klaus Iohannis şi convocarea referendumului, că acesta invetează lucruri pentru a lăsa impresia că e cuiva frică de refrendum, dar că persoana sa ar trebui să se teamă de întrebările generate de acest demers.

„Cărui pesedist îi e frică de referendum? Inventează tot felul de prostii – că vrem noi secţii diferite de vot. Legea referendumului e foarte clară şi alegerile şi referendumul se desfăşoară în aceleaşi secţii. Eu cred că lui trebuie să îi fie frică de întrebările care o să curgă pe lângă cea pentru referendum. (…) PSD nu îşi face o strategie pentru acest referendum. PSD are două obiective clare, să guverneze această ţară pentru a lua măsuri ca să crească nivelul de trai, al doilea obiectiv, o campanie foarte bine organizată”, a declarat Liviu Dragnea.

" "
" "

Coordonatorul campaniei PSD, Mircea Drăghici, a anunțat, joi, că vor fi organizate secții diferite de votare pentru referendum și pentru alegerile parlamentare, susținând că „nu ne lasă legea să organizăm altfel decât în secții separate”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *