Skip to content
Politică

Liviu Dragnea, prima reacție după ce conducerea PSD a refuzat să-i accepte demisia. Indicii despre viitorul ministru al Dezvoltării

Social-democrații nu au ajuns la nicio concluzie în cazul demisiei lui Liviu Dragnea din funcția de președinte executiv al PSD în cadrul ședinței de luni de la sediu PSD, motiv pentru care miercuri va avea loc o altă analiză care va decide situația acestuia.

Deși Liviu Dragnea şi-a anunţat intenţia de a renunţa la funcția de preşedinte executiv al PSD după ce a demisionat din Guvern, liderii organizaţiilor din ţară îi cer să rămână în PSD.

Liviu Dragnea a declarat că deși atitudinea colegilor social-democrați îl bucură, nu se simte confortabil cu asemenea presiuni, adăugând că este un om „decis”.

„Mandatul meu a fost depus si absolut toti colegii au respins. A fost o discutie destul de intensa. Au zis ca e nevoie sa vina toata tara sa discute. Toti vicepresedintii (n.r. – întrebat cine a fost prezent). V-am spus, am spus ca-mi depun mandatul la BPN, am facut-o. Normal ca ma gandesc pentru ca sunt un om ca si voi care gandeste.

E o atitudine care ma bucura pentru ca dupa atatia ani de munca pentru acest partid este important sa vezi ca ai atata sustinere.

Ce va pot spune este ca nu ma simt foarte confortabil cu asemenea presiuni pentru ca dincolo de ce au spus colegii mei, sunt multe mesaje pe care le-am primit din toata tara. Sunt un om hotarat, un om decis.

Rezolutia se refera la fapte de coruptie, nu are nicio legatura cu rezolutia. Daca indemnarea oamenilor sa vina la vot e o fapta de coruptie, da”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă au fost semnalate nereguli la referendumul din 2012, Liviu Dragnea a declarat: „Ba da, dar se naste o intrebare fundamentala pentru mine. care este legatura mea cu acele nereguli?”

Nu în ultimul rând, întrebat pe cine susține în fruntea ministerului Dezvoltării, a declarat că își dorește pe cineva care să continue toate programele începute. Deși nu a dezvăluit un nume, acesta le-a răspuns jurnaliștilor: „bănuiți”.

„La minister sustin pe cineva care sa continue toate programele incepute pentru ca sunt programe importante. Va pot spune ca am avut o discutie si cu doamna Corina Cretu si cine va fi acolo are si sustinerea premierului si a mea si a doamnei Corina Cretu si a tuturor colegilor cu care am vorbit. Nu va fi ceva spectaculos, banuiti”, a conchis Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *