Skip to content
Politică

Liviu Dragnea: PSD nu şi-l mai asumă pe ministrul Justiţiei. Pentru mine, acest om nu mai e aşa important

Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că PSD nu şi-l mai asumă pe ministrul Justiţiei şi că pentru el acest om nu mai e aşa important.

„Pentru mine, Tudorel Toader nu este un personaj despre care să vorbesc în fiecare zi. Este important pentru dvs., pentru mine nu este important”, le-a spus Dragnea jurnaliştilor.

Întrebat de ce a fost amânată dezbaterea moţiunii împotriva lui Toader, la Senat, liderul PSD a spus că majoritatea senatorilor erau plecaţi, aveau treabă în teritoriu, iar Călin Popescu Tăriceanu nu este în ţară.

Săptămâna viitoare este timp suficient să dezbată şi să voteze moţiunea respectivă. (Senatorii PSD – n.r.) vor vota exact aşa cum le dictează conştiinţa”, a adăugat Dragnea.

Întrebat în legătură cu faptul că Tudorel Toader este un ministru asumat de PSD, Liviu Dragnea a replicat: „Nu e al meu, nu e rudă cu mine, nu e frate cu mine, nici cu mama, nici cu tata, nu e verişor de-al meu, a fost asumat de PSD, nu ştiu cât o să mai fie asumat de PSD, se pare că PSD nu şi-l mai asumă”.

Iritat de întrebările repetate ale jurnaliştilor, Dragnea a mai spus: „Îl consideraţi prea important pe acest om. Eu nu-l mai consider aşa important”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *