Skip to content
Politică

Liviu Dragnea, replică la criticile lui Năstase și lansează un atac la Iohannis: ”Cred că greșește”

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a vorbit duminică seară, în cadrul unei emisiuni televizate la Antena3, despre ”etichetele” PSD-ului, care mereu au apărut în turul II al prezidențialelor și care mereu au dus la pierderea alegerilor de către candidatul social- democraților.

Citește și: Val de critici pentru PSD venite din partea lui Adrian Năstase. De ce nu a fost prezent la sedinta Consiliului Național

”Am vazut si reactia lui Adrian Nastase de pe blog. Nu s-a facut o analiza a pierderilor alegerile la Consiliul National. În opinia mea exista 3 motive principale generate de 3 etichete puse, intr-un mod nedrept: ”PSD e un partid pro comunist”, ”PSD e un partid al asistatilor sociali”, ”PSD e un partid al coruptilor”. Aceste argumente au fost activate mereu in turul doi”.

Omul doi din PSD i-a transmis lui Klaus Iohannis că greșește în momentul în care promovează ideea că își dorește un guvern al său, format în jurul PNL. Un astfel de anunț este în afara Constituției, este de părere Dragnea.

”Klaus Iohannis cred ca greseste pentru ca iese din Constitutie. Nu cred ca este in regula, mai ales in conjuctura actuala, cu ce se intampla in estul Europei. (…) Majoritatea este stabila. Nu cred ca vor fi sanse ca o eventuala motiune sa treaca”, a precizat Liviu Dragnea duminică seară la Antena3.

Citește și: Mișcare de forță a PSD: Dragnea pune tunurile pe Iohannis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *