Skip to content
Craiova Dolj Politică Știri locale

Liviu Dragnea spune că a primit mesaje de încurajare de la susținători la Craiova. Mi-a zis cineva: Dacă te arestează, venim și te scoatem

Liviu Dragnea a susţinut, în cadrul discursului de la mitingul PSD  de la Craiova, că a primit numeroase mesaje de încurajare de la susţinători, care i-au spus chiar că vor veni să îl scoată din închisoare, relatează b1.ro.

Toată lumea cu care am dat mâna mi-a zis Liviule nu te lasă. Aici am crescut și eu pe canalul Dunării ca și voi și mulți mi-au spus ”Liviule nu te lăsa”. Mi-a zis cineva tot aici chiar dacă te arestează să nu renunți că venim și te scoatem de acolo. Sper să nu ajungem acolo , dar asta e dorința de zi și noapte a lui Iohannis pentru că e îngrozit de noi„, a susţinut Dragnea la Craiova.

Liviu Dragena a arătat, de asemenea, că PSD  a lucrat pentru a îmbunătăţi condiţiile de viaţă în ciuda tuturor care au spus că nu se poate.

„Prea mult timp ni s-a spus: ”învățați-vă cu salariile mici că altfel nu vin investitorii”. Și au stat românii ani și ani cu salarii de mizerie. Că în România numai așa puteau fi invitați străinii care dau salarii de sclavi.Noi am mărit salariile și am redus taxele. Sunt salariile mărite și în administrație și în zona privată. Prea mult timp ni s-a spus că agricultura noastră nu trebuie să fie performantă și am arătat în doi ani că poate fi pe primul loc la două culturi, porumb și floarea soarelui. Ca noi să putem să mâncăm hrana din pământul nostru.Prea mult timp ni s-a spus că resursele noastre de fapt nu trebuie să fie ale noastre. Că trebuie să fim bucuroși dacă cineva le ia și le duce afară din țară. Prea mult timp ni s-a spus că mai importante sunt interesele Europei decât intersele țării”, a a arătat Dragnea.

Dragnea a fost prezent alături de majoritatea liderilor PSD  la mitingul de la Craiova în care formațiunea și-a prezentat candidații pentru alegerile europarlamentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *