Skip to content
Politică

Liviu Dragnea vs. Tudorel Toader – cine de cine ascultă!? Declarațiile celor doi sunt clare!

Se spune adesea că șeful unei organizații, al unei companii, știe mai bine cum trebuie condusă firma astfel încât aceasta să aibă rezultatele scontate și să performeze. În aceste condiții, managerul are o viziune pe care sublaternii săi o execută întocmai, fără să o comenteze într-un fel sau în altul.

Ce te faci însă când personajele ipotetice de mai sus capătă nume și prenume și, mai mult decât atât, ocupă vremelnic funcții înalte în structurile de conducere ale statului? Fără niciun alt comentariu, Psnews vă provoacă să citiți cele două declarații de mai jos și să hotărâți: cine pe cine ascultă în tademul Liviu Dragnea-Tudorel Toader?

Liviu Dragnea, a spus sâmbătă, că are o relaţie foarte bună cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. ”Eu îl rog şi el ascultă”, a spus Dragnea, adâugând că acest lucru se întâmplă ”tot timpul”.

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a afirmat luni,  că a asculta are multe semnificaţii. „Depinde ce sens le daţi dumneavoastră şi de regulă sunteţi tentaţi să daţi sensul negativ. A asculta are multe semnificaţii” le-a spus Tudorel Toader jurnaliştilor luni, la sosirea la CSM, întrebat fiind ce părere are despre afirmaţiile preşedintelui PSD referitoare la modul în care colaborează cu el.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *