Skip to content
Politică

Liviu Mihaiu rupe tăcerea în scandalul presupusei şpăgi la Tăriceanu: Sunt „onorat” că „transferul” meu…

Jurnalistul Liviu Mihaiu rupe tăcerea în ceea ce priveşte scandalul presupusei şpăgi date fostului premier Călin Popescu-Tăriceanu.

Într-un mesaj postat, joi, pe Facebook, Mihaiu precizează că nu are cunoştinţă despre presupusa mită dată lui Tăriceanu de către omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu pentru numirea ziaristului în calitate de guvernator al Deltei Dunării. În plus, Liviu Mihaiu vorbeşte despre propriile realizări ca guvernator al Deltei Dunării, în perioada 2008-2009.

Redăm mai jos mesajul integral al lui Liviu Mihaiu:

„1. Mă bucur că am fost guvernatorul DD timp de aproape cinci luni(2008-2009) și că printre măsurile pe care le pot pune pe masă azi sunt: interzicerea vânătorii, regulamentul de urbansim și construcţii in DD, interzicerea pescuitului la sturion sau asaltul fără precedent asupra braconierilor.
2. NU am știut și nici participat la acea pretinsă tranzacţie pe spezele numirii mele ca guvernator.
3. Probabil că am fost un foarte bun pretext pentru fostul mogul pentru a-l avea (și) pe șeful Camerei Deputaţilor la mână.
4. Dacă e să intrăm in alt registru, sunt „onorat” că „transferul” meu a avut o asemenea cotă, dar sunt ingrozit că unul dintre cei mai buni/onești guvernatori ai DD (mă iertaţi 🙂 ), a ajuns in fruntea D.D. printr-un asemenea act de corupţie la un asemenea nivel..
5. Nimeni dintre cei implicaţi in acest scandal „sud-american” NU m-a sunat vreodată să-mi ceară ceva! Pentru simplul motiv că astea au fost condiţiile pe care le-am pus guvernului Tăriceanu pentru a accepta postul.
6. Justiţia să-și facă (toată) datoria!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *