Skip to content
Politică

Liviu Pop iese la atac după inițiativa Facebook împotriva PSD: E chestiunea celor 7 ani de acasă, până la urmă

europafm.ro

Fostul ministru al Educației, Liviu Pop, reacționează după ce Facebook a închis mai multe conturi false care lăudau PSD. Senatorul social-democrat a declarat că ar trebui închise și conturile care conțin injurii și amenințări.

Foarte bine că le-au închis. Să mai închidă şi pe cei care toată ziua numai multiplică ameninţări, injurii, pentru că dacă au închis pagini care promovează lucruri bune, au făcut o greşeală. Sunt sute de conturi false, eu am 6.000 blocaţi, care sunt conturi false“, a comentat Liviu Pop la Digi 24 anunţul Facebook privind închiderea a 31 de pagini, conturi şi grupuri de Facebook acuzate că fac parte dintr-o „reţea ce operează în România printr-o combinaţie de conturi false şi reale” şi care încercau să „promoveze o naraţiune pozitivă” faţă de PSD.

De altfel, Liviu Pop a dezvăluit că unul dintre grupurile de pe Facebook a fost transformat din PSD România, în PRO România.

Sunt, din păcate, în mediul online foarte multe persoane care folosesc injurii şi ameninţă şi pun etichetă, fără să se gândească că pe aceste pagini pot intra copii, tineri sau chiar părinţii lor. E chestiunea celor 7 ani de acasă, până la urmă. Ieri, grupul PSD România a fost transformat în grupul Pro România (n.r partidul lui Victor Ponta) de administratorul contului. Dacă a blocat acel cont Facebook, foarte bine a făcut pentru că 18 mii de oameni care erau în acel grup, unul dintre administratori i-a exclus pe ceilalţi şi a transformat în Pro România online”, a spus Liviu Pop.

Facebook spune că a eliminat patru pagini, 26 conturi de F­acebook și un grup din România care făceau parte dintr-o rețea ce opera în România prin conturi false, dar și reale, spune șeful pentru Cyberseccurity al companiei, Nathaniel Gleicher.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *