Skip to content
Politică

Liviu Pop o comite din nou: îl face „nazist” pe Klaus Iohannis

hotnews.ro

Liviu Pop: Preşedintele Klaus Iohannis a condus o organizaţie care este “continuator al unui grup nazist

Plecând de la rectificarea bugetară, „ministrul Genunche” Liviu Pop a ajuns să spună că şeful statului, Klaus Iohannis, a prezidat „un continuator al organiziaţiei aia nazistă, Forumul German„.

Amânarea rectificării bugetare înseamnă necheltuirea unor bani de către anumite instituţii publice, deşi nesuplimentarea fondurilor pentru alte instituţii publice are ca singur efect deficitul bugetar. (…) Trebuie să spun că (în comunicatul de presă al Administraţiei Prezidenţiale – n.r.) dânsul face acolo o acuzaţie ipocrită. O acuzaţie ipocrită din perspectiva zilei de 23 august şi din perspectiva fostei demnităiţi, dacă o pot numi aşa, cu ghilimelele de rigoare, a domniei sale, aceea de preşedinte a unui continuator al grupului… organziaţia aia nazistă, Forumul….(…) Dacă Forumul German nu e continuatorul Grupului Etnic German, aştept oficial lucrurile acestea, eu am spus ce citesc de pe net”, a susţinut Pop. la Antena 3.

 

Întrebat direct dacă preşedintele Klaus Iohannis „este continuatorul naziştilor„, Pop a insistat: “A condus Forumul German, care a fost continuatorul acelui grup care ştim clar că a fost condamnat public vizavi de…Unei entităţi naziste, asta nu eu o spun, o spun alţii. Am citit-o în presa vremii, am văzut-o clar… Chiar mă uitam… Grupul Etnic German a fost organizaţie nazistă, corect? Grupul Etnic German a fost organizaţie nazistă condamnată pentru crime de război la Nurnberg. (…) Dacă Forumul German nu e continuatorul Grupului Etnic German aştept oficial lucrurile acestea, eu am spus ce citesc de pe net. Dar în ziua de 23 august să faci declaraţii de genul acesta şi în anul Centenarlui, mi se pare un pic deplasat din partea şefului statului, care trebuie să fie mediator„.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *