Skip to content
Politică

Localizarea lui Ghiță stârnește reacții aprinse. Andronic: Se știa de mult unde este!

puterea.ro

Jurnalistul Dan Andronic a susținut, vineri dimineață, în direct la Realitatea TV, că autoritățile românești îl localizaseră de mai multă vreme pe Sebastian Ghiță, însă acesta nu a fost reținut pentru că s-a desfășurat „o operațiune în care s-a încercat identificarea resurselor fostului deputat, oameni, bani, documente”.

Citiți și UPDATE/ Cum arată Sebastian Ghiţă, după 4 luni de fugă! Căutările au luat sfârșit

Acesta este de părere că autoritățile din România au știut de multă vreme unde se află Sebastian Ghiță și, în opinia sa, fostul deputat a fost supravegheat tot timpul.

„Acum încă suntem la cald. Încă bâjbâim. Am ascultat-o și pe doamna ministru de Interne și din declarația dânsei am înțeles că au fost făcute supravegheri și în alte țări. Este de presupus că era filat. Se știa de mult unde este Ghiță, cam de când s-a sifonat informația de la DNA la Dan Tăpălagă. Cine a dat informația a fost neprofesionist. Știu de la surse că informația a venit de la DNA. Căutarea unui fugar nu e o operațiune care se desfășoară în site-uri și în ziare. În momentul în care au dat informația că m-am întâlnit eu cu el la Belgrad era clar că se știa ceva de Belgrad. Dar acum vedem că nu a stat numai în Serbia, e un om care s-a plimbat jumătate de Europă”, a susținut jurnalistul.

„Am asistat la o operațiune în care s-a încercat identificarea resurselor lui Ghiță, oameni, bani, documente, pentru că ce rost avea să-l urmărești în nouă țări și să nu-l arestezi„, a continuat acesta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *