Skip to content
Dâmbovița Știri locale

Localurile din două localităţi din judeţul Dâmboviţa rămân închise în interior, întrucât rata de infectare cu noul coronavirus este ridicată

forbes.com

Autorităţile din judeţul Dâmboviţa au decis să prelungească, începând de miercuri, restricţia privind funcţionarea restaurantelor, cafenelelor şi sălilor de jocuri de noroc în două comune în care rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2 rămâne ridicată.

Comitetul Judeţean Pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa a decis, marţi, să prelungească interdicţia privind activităţile cu publicul în restaurantele şi cafenelele care funcţionează în spaţii interioare, precum şi în sălile de jocuri de noroc din comunele Brăneşti şi Văleni Dâmboviţa.

Decizia este valabilă începând de miercuri, 23 septembrie, până pe 29 septembrie şi este motivată de faptul că în cele două comune incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 în ultimele 14 zile depăşeşte 1,5 la o mie de locuitori.

Judeţul Dâmboviţa a înregistrat, conform raportării făcute marţi, 22 de noi cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Numărul persoanelor confirmate cu COVID-19 în acest judeţ este de 3.743, de la începutul pandemiei. Dintre acestea 3.196 s-au vindecat, iar numărul persoanelor decedate în acest judeţ din cauze asociate COVID-19 este de 144.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *