Skip to content
Societate

Locatarii unui bloc din Ploieşti, evacuaţi din cauza unui miros înţepător

Banatulazi.ro

Locatarii unui bloc din municipiul Ploieşti sunt evacuaţi, sâmbătă, după ce în clădire a fost semnalat un miros înţepător, nefiind cunoscută sursa acestuia. Acolo s-au deplasat reprezentanţii ISU, fiind solicitată şi o autospecială CBRN, potrivit news.ro.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, pompieri au fost solicitaţi să intervină ca urmare a unui apel care indică un miros înţepător la un bloc de locuinţe cu patru etaje, situat în piaţa Victoriei din municipiul Ploieşti.

Acolo au fost mobilizate un echipaj de stingere, o autoscară mecanică şi a fost solicitată de la USISU o autospecială CBRN pentru a efectua măsurători.

„Nu avem informaţii despre ce substanţă este vorba. Mirosul nu este intens, se manifestă între parter şi etajul 1. Măsurătorile efectuate cu detectorul multigaz au indicat valori normale”, au transmis reprezentanţii ISU Prahova.

O parte dintre locatari au ieşit singuri din locuinţe, dar preventiv vor fi evacuate toate persoanele.

La locul evenimentul se deplasează şi un microbuz şi o autospeciala de transport personal şi victime multiple pentru a veni in sprijinul oamenilor evacuaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *