Skip to content
Societate

Locomotiva acceleratului Piatra Neamț – București a plecat fără tren. Călătorii nu au fost anunțați de „incident”

Inquam Photos / George Calin

Un incident produs în gara din Piatra-Neamț sâmbătă, 22 august 2020, i-a revoltat pe oamenii care urmau să călătorească spre București.

Plecarea a fost întârziata de un alt tren care a rămas blocat pe șine.

Locomotiva garniturii care urma să plece spre Capitală la 9:10 a fost trimisă să aducă vagoanele rămase blocate pe traseu între Piatra-Neamț și Roznov, iar călătorii nu ar fi fost anunțați despre întârziere.

„Da, s-a întâmplat în această dimineață în Piatra-Neamț și chiar dacă pare o glumă, vă asigurăm că nu este. Călătorii care intenționau să plece la București, „înarmați” cu biletele aferente la purtător, au urcat în tren. Toate bune și frumoase până aici.

Au trecut 10 minute, 15 minute, 20 minute doar că trenul nu mai pleca. Câțiva oameni au coborât din vagoane pentru a vedea ce se întâmplă moment în care au constatat că locomotiva a „făcut picioare”, de una singura. Nimeni nu i-a anunțat nimic, iar ei au rămas cu ochii-n soare, la propriu”, scrie ziarpiatraneamt.ro.

Locomotiva ar fi plecat să tracteze un tren blocat pe șine între Piatra-Neamț și Roznov.

2 comentarii la “Locomotiva acceleratului Piatra Neamț – București a plecat fără tren. Călătorii nu au fost anunțați de „incident”

  1. Celui care a pus titlul acestui articol, care la prima vedere induce faptul că locomotiva a plecat la București de una singură, îl invit să mă pupe acolo unde nu bate Soarele, când sunt pe ciclu diareic. Plecați bă la sapă de unde ați venit. Ați venit la oraș, fugind de muncă ca să mâncați rahat și să luați bani pe clickuri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *